четвртак, 5. октобар 2017.

Vojvođanska banka: VISA kartica nagrađuje


Klijenti Vojvođanske banke koji, u periodu od 4. oktobra do 30. novembra, izvrše tri ili više transakcija u minimalnom iznosu od 3.000 dinara VISA mojom i olimpijskom karticom i podele ih na rate, automatski učestvuju u nagradnom takmičenju.
Nagradni fond je:
Glavna nagrada: Vaučer za putovanje po izboru pobednika u iznosu od 2.000 EUR
Ostale nagrade:
– 2x TV Samsung 43“
– 10x Telefon Samsung Galaxy S7
– 30x Tablet Samsung PC T280
– 160x Baterija za mobilni telefon
U trku za nagrade ulaze učesnici nagradnog takmičenja koji svoja plaćanja budu obavljali VISA kreditnim karticama na prodajnim mestima ili putem interneta, u zemlji ili inostranstvu.
Pravo na osvajanje nagrade ima vlasnik računa Visa kreditne kartice (osnovni korisnik). Transakcije podizanja gotovine na bankomatima i šalterima banaka kao i transakcije sistemski generisane od strane Banke (kamate, naknade, itd.) neće se uzimati u obzir. Selekcija dobitnika biće izvršena 11.12.2017. godine. Imena dobitnika biće objavljena na sajtu Banke 15.12.2017. godine.
Od 4. Oktobra, nakon obavljene kupovine, korisnici VISA kartica Vojovđanske banke, imaju mogućnost da iznos podele na željeni broj rata i to bez kamate. Veoma jednostavno, slanjem SMS-a ili pozivanjem Kontakt centra Vojvođanske banke, klijent sam određuje broj rata za otplatu, od kojih zavisi i visina naknade, koja iznosi 4% od iznosa ukoliko se deli na 2-6 rata, odnosno 5% ukoliko se deli na 7 do 12 rata.
Za detalje klikni OVDE

Нема коментара:

Постави коментар