петак, 6. октобар 2017.

Nivea nagradna igra: Osvoji putovanje u Madrid utakmicu Real Madrid – Atletiko

U periodu od 02.10.2017. godine do 29.10.2017. godine kupi najmanje jedan proizvod robne marke NIVEA MEN i takva kupovina bude iskazana na jednom fiskalnom računu, stiče pravo na učešće u kreativnom konkursu.
GLAVNA NAGRADA
Glavna nagrada se sastoji od putovanja u Madrid za dvoje i podrazumeva:
– povratnu avionsku kartu za dve osobe sa uračunatim avio taksama i prtljagom;
smeštaj u hotelu na bazi 2 noćenja
administrativni postupak
organizaciju odlaska na trening Real Madrid tima pred utakmicu Real Madrid – Atletiko, koja se održava u Madridu 08.04.2018. godine
organizaciju odlaska i dve karte za utakmicu Real Madrid – Atletiko, koja se održava u Madridu 08.04.2018. godine. U organizaciju je uključen: odlazak hotel-stadion, povratak stadion-hotel za obe osobe.

NEDELJNE NAGRADE
Jednom nedeljno žiri će odabrati po 5 dobitnika svake od nedeljnih nagrada na osnovu originalnosti i kreativnosti teksta koji su učesnici poslali.
Nedeljnim nagradama smatraju se:
Real Madrid dres (5 komada)
Real Madrid fudbalska lopta (5 komada)
Real Madrid sportski ranac (5 komada)
NIVEA MEN paket od 6 proizvoda (dezodorans u spreju, gel za tuširanje, šampon, gel za brijanje, losion posle brijanja, krema za oblikovanje kose) – 5 komada
Svake nedelje (4 nedelje ukupno) biće podeljeno po 5 nagrada: Real Madrid dresova, Real Madrid fudbalskih lopti, Real Madrid sportskih rančeva i NIVEA MEN paketa proizvoda.
Priređivač zadržava pravo da ne uzme u razmatranje tekstove koji ne odgovaraju temi ili koji na bilo koji način krše ova Pravila ili zakone Republike Srbije. Ukoliko dođe do kršenja prava intelektualnog vlasništva ili nekog srodnog prava, isključivu odgovornost za kršenje snosi Učesnik.
Za detalje klikni OVDE

Нема коментара:

Постави коментар